ALI BABA STALENSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1331 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Ali Baba Stalenstraat. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 19:26 Correcte en vriendelijke bezorging, weinig groente in de durum maar wel heel lekker.
3 dec 2022 om 3:34 Heel lekker. Voor herhaling vatbaar
28 nov 2022 om 21:12 Pide was ijs koud.ik heb gebeld voor klachten ik heb niet menselijk antwoord gekregen ik bestellen nooit niet meer
27 nov 2022 om 22:11 Altijd lekker
25 nov 2022 om 20:13 Heel vriendelijk
19 nov 2022 om 18:00 Snelle service Wel teveel saus. Alles zat er wel bij.
9 nov 2022 om 2:03 Eten was koud en broodje verbrand
4 nov 2022 om 20:27 Het eten werd 45 min te vroeg geleverd, zonder waarschuwing! Daarnaast zat de helft van de bestelling er niet eens bij terwijl we er wel al voor betaald hadden.
4 nov 2022 om 9:23 Lekker
1 nov 2022 om 9:53 Ik heb geen opmerkingen over het eten of de bezorging zelf, alleen was het verwarrend dat de app via de SMS aangaf dat het eten over 90 minuten bezorgd zou worden, terwijl het al na 30 minuten uiteindelijk geleverd werd.
29 okt 2022 om 23:15 Bezorgtijd was 90minuten aangegeven wat ik super lang vind. Uiteindelijk kwartiertje vroeger gearriveerd. Bezorger was vriendelijk. Eten was goed maar er zat 3 stuks pepers bij wat ook belachelijk weinig is. Frieten waren koud en niet lekker.
23 okt 2022 om 20:37 Perfect